Nicnevine avslutar One Week Art Challenge

Det blev inte bättre med mer lättflytande blandningar... Jag skulle nog säga att onsdagkväll blev lite utav en flopp.. eller kanske ett plask. 
Jag var självsäker nog att gå rakt på den sista större duken först och det här blev resultatet. 
 
 Färgerna var mer lättflytande och jag gick all in med att inte snåla med färgen så att sidorna också skulle bli täckta ordentligt. Men resultatet blev ändå.. mäh. I mina ögon i alla fall. 
När jag tog bilden hade tavlan fått "vila" en stund. Färgerna kommer förändras lite när de torkat helt. 
 
Men instället för att hänga läpp rotade jag fram en liten duk och gjorde en till tavla. Något konstig hände och luftbubblor börjar resa sig och spricka så att man ser duken under färgen. 
 
 
Jag blev frustrerad och missnöjd än en gång. Obetänksamt försökte jag "fixa problemet" men det blev bara värre.
 
Vilket inte gjorde saken bättre. Så nu har jag lärt mig varför man ska ha ett lager med nystruken färg underst. 
 
Min slutsats är att jag spädde ut blandningarna för mycket. Så nästa gång ska jag försöka hitta ett läge "mittimellan". För jag kommer att fortsätta experimentera med den här sortens måleri. Eller ja, man kan inte riktigt kalla det för måleri. En sån som jag kan inte kan kalla det för konst heller. Hobby? Det är inte riktigt ett konsthantverk heller.. 
 
Men i mina ögon är några av dem fina eller intressanta att titta på. Jag dras mer åt de med mer mörka och komplexa färger. 
Kanske är det bara min smak eller så är det så ögat fungerar. Att allt kan vara blickfångade i rätt vinkel, ljus och omgivning. 
 
Att producera så här många tavlor som jag gjort på bara sju dagar ( mer än vad jag gjort på ett helt år) har varit väldigt nyttigt för mig. Det har gett mig en kreativ boost men också gjort mig lite ödmjuk. Jag har mycket att lära men det känns som att min tid inte är helt bortkastad. För att även om jag bara åstadkommit "magplask" tavlor så är jag ändå nöjd när jag lägger huvudet på kudden. Inte som de flesta andra kvällar och nätter när jag modstulet grubblat över varför jag aldrig hittar tid till att måla eller skapa. 
 
 
Allmänt, dagbok, nicnevine målar | #abstrakt, #acrylicpour, #akryl, #canvas, #målning, #oneweekartchallenge, #tavla | | Kommentera |
Upp